perjantai 6. maaliskuuta 2009

Kristusmeditaatio




Kristusmeditaatio on tarkoitettu päivittäiseksi avautumiseksi Valolle ja se sisältää kaikki sisäiseen yhteistyöhön kuuluvat aspektit. Näitä ovat:

  1. Sydämen rukous joka on valon maailmoille suunnattu avunpyyntö. Siinä pyydetään apua kaikkeen mikä estää Luojaa toimimasta sydämen kautta, kuten esimerkiksi sydänsuruun tai vastaavaan.
  2. Esirukous rukouksena toisten ihmisten auttamiseksi.
  3. Invokaatio missä kutsutaan niitä valon, rakkauden ja voiman energiavirtauksia, joita henkilö on valmis vastaanottamaan omaan olemukseensa sen rakennusaineiksi.
  4. Affirmaatio eli vahvistus, jolla vahvistetaan niitä myönteisiä ominaisuuksia, joihin henkilö on valmis samaistumaan.
  5. Keskustelu elämän ongelmista ja haasteista. Siinä avaudutaan Jumalan universaaliin ajatus-tietoisuuteen, joka nähdään oman ajatusmaailman inspiraation lähteenä etsittäessä ratkaisuja elämän meille antamiin pieniin ja suuriin tehtäviin.
  6. Parantaminen eli healing Parantaminen on välttämätöntä, koska parantava valo on oleellinen osa valon valtakuntien vastauksesta yhtä hyvin meidän lähettämiin rukouksiin itsen muuntamiseksi kuin toisten auttamiseksi lausuttuihin esi-rukouksiin. Pyhän Hengen parantava valo pehmentää, puhdistaa ja muuntaa kun pyydämme sitä avuksi ja kun motiivinamme on tulla paremmaksi toisten palvelijaksi.

Klikkaamalla aiheen otsikkoa saat lisää tieto aiheesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti