maanantai 2. maaliskuuta 2009

Indigoaikuiset
INDIGOAIKUINEN

 • On lahjakas ja älykäs, vaikka kouluarvosanat eivät välttämättä olekaan huippuluokkaa.
 • On erittäin luova ja nauttii asioiden tekemisestä.
 • Haluaa aina tietää MIKSI, erityisesti kun heitä pyydetään tekemään jotain.
 • Inhoaa monien sellaisten töiden tekemistä, joita häneltä vaaditaan tehtäväksi tai joiden tekeminen on tylsää toistamista.
 • Oli kapinallinen koulussa siten, että kieltäytyi tekemästä kotitöitä ja torjui opettajien auktoriteetin, tai todella HALUSI olla kapinallinen, mutta ei uskaltanut vanhempien asettaman paineen takia.
 • On voinut kokea jo varhain masennusta olemassaolosta tai toivottomuuden tunteita. Tuntee ovat voineet vaihdella surullisuudesta syvään epätoivoon. Itsemurha-ajatukset eivät kuitenkaan ole tavallisia indigoaikuisilla.
 • Ei pidä palveluun suuntautuneista ammateista. Vastustaa auktoriteetteja tai työyhteisön arvoasteikkoja.
 • Työskentelee mieluummin yksin, johtaja- asemassa tai yhteisölle rakentavissa työyhteisössä.
 • Omaa hyvän ymmärryksen toisia kohtaan, mutta huonon sietokyvyn typeryydelle.
 • Voi olla tunnetasolla erittäin herkkä ja ilmaista tunteensa helposti tai voi olla juuri edellisen vastakohta siten, että ei ilmaise ollenkaan tunteitaan.
 • Voi olla ongelmia raivon hallitsemisen kanssa.
 • Voi olla ongelmia järjestelmien kanssa, joita pitää tehottomina tai täysin toimimattomina, esimerkiksi poliittiset, koulutukseen liittyvät tai oikeusjärjestelmään liittyvät järjestelmät.
 • Tuntee politiikassa, että oma ääni ei kuitenkaan vaikuta mitään.
 • Torjuu tai on ahdistunut ihmisten tavallisesta unelmasta saada ura, avioliitto, 2,5 lasta, talo ja kesämökki.
 • Vihaa tai pelkää sitä, että ”isoveli valvoo”.
 • Haluaa palavasti tehdä jotakin muuttaakseen tai parantaakseen maailmaa. Voi olla vaikeuksia löytää omaa polkuaan.
 • Omaa psyykkisiä tai henkisiä kykyjä varsin varhain – Teini-ikään mennessä tai sitä ennen.
 • Ei ole ollut ollenkaan tai vain harvoja indigoroolimalleja.
 • Intuitio on vahva.
 • Kokee psyykkisiä kokemuksia, esim. kuulee ääniä, näkee enkeleitä tai kummituksia, on kokenut kehosta poistumista.
 • On sähköisesti herkkä siten, että kellot tai tietokoneet lakkaavat toimimasta heidän läheisyydessään, katuvalot sammuvat, kun niiden alta kävelee, hehkulamput räjähtelevät rikki tai muut sähköiset laitteet lakkaavat toimimasta.
 • Voi olla tietoinen toisista ulottuvuuksista tai rinnakkaistodellisuuksista.
 • On seksuaalisesti erittäin ilmaisukykyinen ja kekseliäs, tai voi torjua seksuaalisuuden kyllästyttyään siihen tai tavoitellessaan korkeampia henkisiä yhteyksiä. Voi tutkia vaihtoehtoisia seksuaalisuuden muotoja.
 • Etsii tarkoitusta elämälleen ja maailman ymmärtämistä. Voi etsiä vastauksia uskonnoista tai henkisyydestä, henkisistä ryhmistä tai kirjallisuudesta, tai itsensä auttamiseen opastavista kirjoista tai ryhmistä.
 • Jos löytää tasapainon, hänestä tulee erittäin vahva, terve ja onnellinen.
INDIGOAIKUINEN
Indigoaikuisen erityinen tehtävä on olla ennen kaikkea tien näyttäjä. Kun indigoaikuinen oppii tuntemaan itsensä, vahvuutensa ja heikkoutensa ja löytämään oman polkunsa kivikkoisessa maailmassa, hän samalla johdattaa muita eteenpäin.

Indigoaikuisen tai aikuistuvien nuorten tärkeä tehtävä on tuoda muutos maapallolle. Meidän on tuotava parempia tapoja ajatella ja toimia politiikkaan, terveydenhuoltoon, koulutukseen, oikeusjärjestelmään ja luonnonsuojeluun.

Maailmamme tarvitsee muutosta ja jokaisen työpanos on tässä muutoksessa tärkeä. Indigoihmisen tehtävä on ennen kaikkea tuoda avarampi, uusia tapoja ajatella ja toimia, jotta muutos lähtisi käyntiin ja tapahtuisi hyvään suuntaan.

INDIGOIDEN HAASTEET TERVEYDENHUOLLOSSA
Eräs piirre indigoihmisessä on, että myös heidän kehonsa on herkempi kuin muiden ihmisten. Indigo ei todennäköisesti siedä ruuan lisäaineita, kasvissuojelumyrkkyjä, raskasmetalleja, homeita, loisia ja ”kuollutta” ruokaa. Hän maistelee yhtä suurella innolla vesien erilaisia makuvivahteita, kuin muut ihmiset maistelevat viinien makueroja. Hän arvostaa puhdasta, energisoitua ja elävää vettä. Hän valitsee vaatteensa mielellään luonnonmateriaaleista ja kärsii helposti pyykinpesuaineiden hajuista tai muista kemikaaleista.

Indigolle saattaa muiden ihmisten riita iskeä kasvoille, kuin joku olisi motannut häntä suoraan päin näköä. Hän saattaa tulla kipeäksi muiden pahoinvoinnista ja itkeä muiden suruja ymmärtämättä itsekkään, mitä tapahtuu.

Usein indigolle eivät voimakkaat lääkkeet sovi ollenkaan, vaan hän saa suuremman hyödyn homeopatiasta, kukkatipoista tai resonanssihoidoista. Hänen psyykkinen tasapainonsa saa suuremman avun henkiparantajalta, kuin psykologin kanssa käydyistä keskusteluista. Nykyisessä järjestelmässä indigo on siten hyvin paljon itsensä varassa yrittäessään löytää apua vaivoihinsa, sillä virallinen terveydenhoitojärjestelmä ei pysty häntä yleensä kovin monissa asioissa auttamaan.

KRISTALLI - JA SATEENKAARITIETOISUUS

Uudet, nyt syntyvät lapset ovat yhä tietoisempia ja elävät yhä moniulotteisemmassa todellisuudessa. Näitä 2000- luvulla syntyviä, tietoisia lapsia kutsutaan kristallilapsiksi tai sateenkaarilapsiksi. Myös monet indigoaikuiset löytävät tiensä yhä pidemmälle moniulotteiseen tietoisuuteen. He käyvät tällä hetkellä läpi nopeaa muutosta indigotietoisuudesta kohti kristallitietoisuutta tai sateenkaaritietoisuutta.

Se on matka yhä syvemmälle itseemme, aina parempaan itsemme tuntemiseen. Sitä mukaan kun muutumme, myös auramme pääväri muuttuu. Muutoksen aikana voimme kokea henkisiä, tunteisiin liittyviä tai kehossa tapahtuvia nopeita muutoksia, jotka hämmentävät ja saavat aikaan kriisin.

Tavallisella lääketieteellä tai psykologilla ei ole mitään keinoja ymmärtää näitä muutoksia tai auttaa niistä seuraavia ongelmia. Koko kehojärjestelmämme alkaa pyrkiä eroon kaikesta siihen kertyneestä ylimääräisestä painolastista, jotta uudet energiat voisivat vapaasti virrata. Fyysisen kehon tasolla voi ilmetä voimakasta väsymystä, särkyjä nivelissä, lihaksissa, päässä, niskassa ja hartioissa, vatsakipuja, maksan toimintaongelmia tai suurta ruokahalua tai haluttomuutta syödä mitään.

Erilaiset myrkyt, ruuan lisäaineet, saasteet, lika ja epäsiisteys alkavat häiritä paljon. Tämä kaikki liittyy kehon puhdistumiseen. Kristallikeho ei pidätä itsessään mitään myrkkyjä. Elimistö haluaa eroon homeista, metalleista, loisista, polyypeista, bakteereista, viruksista, kuonakertymistä, joskus jopa koruista.

TARVE PUHDISTAA ITSENSÄ KOKONAAN
Muutoksen keskellä olevalla on suuri tarve puhdistaa itsensä täydellisesti. Tunnetasolla kehomme pyrkii puhdistumaan astraalitason myrkyistä ja loisista. Meille tulee myös tarve selvittää kaikki karmalliset solmumme ja velkamme, puhdistaa välimme kanssaihmisiimme kaikissa ajoissa ja paikoissa. Monille alkaa selvitä, kuka Minä Olen, ajasta ja paikasta riippumatta.

Käsitys itsestä muuttuu voimakkaasti, kun olemuksemme osat eri inkarnaatioista tulevat näkyviin selvästi. Alamme ymmärtää syvällisesti sen, että koska aika ja paikka ovat vain illuusioita, me olemme kaikkea sitä, mitä olimme aikaisemmissa, nykyisessä ja tulevissa elämissä sekä niiden rinnakkaisissa todellisuuksissa. Opimme muistamaan tulevaisuuden ja muuttamaan menneisyyttä. Opimme luomaan asioita. Henkisellä tasolla lähestymme yhä enemmän sitä hetkeä, kun antaudumme täydellisesti Luojamme tahtoon ja ymmärrämme, että emme todellisuudessa ole koskaan olleetkaan Hänestä erossa.


Jos sinulla on tunne, että olet yksi meistä, ota yhteyttä.
Käynnistetään yhteinen keskustelutiimi ja ryhmätapaaminen!


4 kommenttia:

 1. oli ihan mielenkiintoista luettavaa, nyt itsellä on menossa jonkilainen tila että on pakko saada selville kuka olen miksi olen miksi teen asiat tietyllä tavalla mitä minun kuuluu tehtdä ja niin edelleen.. ja olen miettinyt pari kertaa että voisin olla indigo, synnyin 17.03.1992 eli on ainakin mahdollista että voisin olla indigo. lääkärit kun olin lapsi yrittivät saada diagnoosia käytökseeni (uhmakas ja niin edelleen) esim. autisti, (ei ollut) ja adhd (joka voisi olla mutta ei ole varmaa diagnoosia) että semmoinen tapaus, ja olisi kiva saada tietää oman auran väri, esimerkiksi.. kiitos.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Todella mielenkiintoinen kuvaus indigosta. Onko keskustelutiimiä perustettu? Olisin kovin kiinnostunut osallistumaan. Moni juttu täsmää kohdallani, aurakuvauksessa minut ympyröi tummansininen aura. Aurat ja chakrat sekä energiaparannus ovat intohimoni!

  Olen jo jonkinaikaa kaivannut samanhenkisiä ihmisiä elämääni, koska tunnen toisinaan yksinäisyyttä koska kaipaan samanhenkisten ihmisten joukkoon.

  VastaaPoista
 3. Varsinaista ryhmää juuri indigoille ei ole käsittääkseni vielä perustettu. Jos olet kiinnostunut kokoontumaan yhteen, laita sähköpostilla yhteystietosi osoiteella mustaomega@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Aivan kuin omani suuni kirjoittamaa. Haluaisin tietää kovasti lisää, olen vasta kehittymässä todennäköisesti kristliksi. Aurani värit ovat tumman punainen, avaruudellinen sininen ja lahjaksi saatu valkoinen aura. Pystyn muuttamaan auton valojen väriä, kokonaisen aseman kaikki valot auki. Tarvitsen opaastusta ja avustusta. ~tähti~
  indigo

  VastaaPoista